Inici Actualitat La 19a edició del Premi literari Solstici de Taradell ja està convocat

La 19a edició del Premi literari Solstici de Taradell ja està convocat

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font, juntament amb la Comissió Premi Solstici, ha convocat la 19a edició del Premi Literari Solstici de Taradell. Les obres es poden presentar fins al 25 de juny en format digital. Aquesta és la principal novetat, ja que s’han de presentar a través del formulari: taradell.cat/premisolstici.

Com és habitual, hi ha dues modalitats: prosa i poesia. I en total hi haurà tres categories: l’A Infantil-Premi Jordi Capell (fins a 12 anys fets al llarg del 2021); la B Juvenil (de 13 anys i fins a 17 anys fets al llarg del 2021) i la categoria C Adult (a partir de 18 anys fets al llarg del 2021).

El jurat estarà format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Aniol Florensa i Tort, Montse Morcillo i Vivet, Antoni Pladevall i Arumí; Marta Ramírez i Baró, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González, Lluís Rovira i Masnou i Aleix Solà i Pascual.

La proclamació del veredicte i el lliurament de premis serà el dissabte 25 de setembre a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments