Inici Actualitat La UD Taradell es deixa dos punts amb el Manlleu B en...

La UD Taradell es deixa dos punts amb el Manlleu B en la lluita pel liderat

0
COMPARTIR

Empat a 1 entre el Tercera Catalana de la UD Taradell i el Manlleu B aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs, que haurien pogut guanyar, han acabat cedint dos punts.

El Taradell s’ha avançat passada la mitja hora de joc amb un gol d’Oriol Vila. De fet els taradellencs haurien pogut ampliar el marcador però amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part, ha seguit la mateixa tònica en un partit molt intents, on els taradellencs han disposat de tres o quatre ocasions clares per fer el segon gol. Però han perdonat i al minut 73 el Manlleu ha aconseguit el gol de l’empat. Fins al final cap equip ha estat capaç de desnivellar el marcador, tot i que els manlleuencs han enviat una pilota al travesser en l’últim minut.

Amb empat a 1 ha acabat el partit. Pas enrere dels taradellencs en la lluita pel liderat, ja que deixen escapar dos punts i veuen com els equips de darrere escurcen diferències o poden atrapar-los amb partits endarrerits. Ara mateix en 10 jornades el Taradell suma 22 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments