Inici Actualitat El CP Taradell empata contra el Mataró i es complica la permanència...

El CP Taradell empata contra el Mataró i es complica la permanència a l’OK Lliga (2-2)

0
COMPARTIR

El Pavelló d’esports El Pujoló rebia la jornada 28 de l’OK Lliga. El CP Taradell s’enforntava el Mataró, ja descendit de categoria. Un duel crucial a falta de tres jornades del final per seguir tenint opcions per aconseguir la permanència.

La primera meitat el gran protagonista va ser el porter visitant, Sergi Grané, que va aturar la multitud de llançaments i grans ocasions de gol que va disposar el CP Taradell. A més, Erik Gual va obrir la llauna als 14 minuts de falta directa, després de la targeta blava que va rebre Dani Rodríguez. A més, Víctor Crespo no va poder transformar un llançament de penal, gràcies a la bona intervenció de Grané.

Al segon temps, quan es portaven 5 minuts, Dani Rodríguez va disposar d’una falta directa, però de nou es va topar amb un gran Grané que va evitar el gol de l’empat. Els tres punts semblaven que se’ls emportaria el Mataró i més amb el segon gol de Gerard Cusachs quan faltaven 8 minuts pel final. Però els homes de Ferran Moreno van seguir buscant la porteria trobada, fins trobar el primer gol de Víctor Cresp. Un gol que va venir precedit de la targeta blava a Cusachs, que havia acabat amb una nova aturada crucial del porter del Mataró a llançament de Crespo. I a l’últim minut va passar absolutament de tot. Primer, el Mataró va disposar d’una falta directa que Erik Gual va fallar i, en la posterior jugada, Dani Rodríguez va aconseguir un empat amb gust de victòria.

La victòria deixa el CP Taradell a la dotzena posició amb 27 punts, però pendent de què facin la resta de rivals. El pròxim partit no serà fins al 22 de maig, a la pista del CP Voltregà, a les 8 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments