Inici Actualitat Taradell participa diumenge en una acció de neteja de l’entorn en el...

Taradell participa diumenge en una acció de neteja de l’entorn en el marc de la campanya ‘Let’s clean up Europe’

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 9 de maig es farà una acció de neteja de l’entorn natural de Taradell dins la campanya europea ‘Let’s clean up Europe’. Hi participen diversos municipis osonencs de la Mancomunitat La Plana aquest cap de setmana.

Es tracta d’una acció comuna a tot Europa que enguany arriba a la 8a edició i que vol  conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a boscos, rius i  promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests abocaments

L’Ajuntament de Taradell s’ha adherit a la campanya i fa una crida a participar-hi. Així, diumenge a les 10 del matí se sortirà des de l’Espai 1 d’Octubre. Durant dues hores es farà neteja i es tancarà al bosc del Pujoló on hi haurà vermut i concert de música d’Els Klàssics.

Es recomana a les persones voluntàries que hi participin que portin guants reutilitzables, calçat i roba còmoda, i que segueixin totes les mesures de seguretat contra la Covid-19: mascareta, rentat de mans i distància.

El passat 28 de desembre de 2020 en una acció similar, organitzada per l’Ajuntament de Taradell, es van recollir 350 Kg de deixailles i escombraries a l’entorn natural de Taradell amb la participació d’una vuintantena de voluntaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments