Inici Actualitat Joan Ricart guanya a Aitona en la categoria Promo +35 del Campionat...

Joan Ricart guanya a Aitona en la categoria Promo +35 del Campionat de Catalunya de trial

0
COMPARTIR

Aitona va acollir aquest diumenge la tercera prova puntuable del Campionat de Catalunya de trial Open. El taradellenc Joan Ricart es va imposar en la categoria Promo+35 on va guanyar per davant de Nazario Garcia.

Aquesta és la segona prova que guanya, ja que també ho va fer en la prova inaugural a Terrades i lidera la general amb 15 punts de marge respecte al segon classificat.

En aquesta prova també hi va participar el jove Jordi Povedano  que en la categoria Promo (amb pilots molt més grans de fins a 35 anys), va aconseguir una gran 7a posició. Era la primera prova on participava, ja que no va disputar les dues anteriors del campionat. El seu motxiller és un altre taradellenc, Lluís Codina.

La propera prova no es disputarà fins a inicis d’ocutbre a Talamanca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments