Inici Actualitat Mor el taradellenc que ha caigut des d’uns 15 metres d’alçada al...

Mor el taradellenc que ha caigut des d’uns 15 metres d’alçada al Castell de Taradell

0
COMPARTIR

Accident mortal aquest diumenge al matí al Castell de Taradell, on precisament s’hi celebrava una nova edició de l’Aplec al Castell. El taradellenc, que ha caigut des del Castell, una alçada d’uns 15 metres, finalment no ha pogut superar la caiguda i ha mort. Era en Joaquim Feixas i era una persona molt vinculada a l’Agrupació Sardanista Taradell, ja que sempre ajudava en les audicions i els aplecs. També era una persona molt vinculada a la vida associativa i de les entitats del poble.

Els Bombers han rebut l’avís de l’accident a les 11:42h del matí. Ràpidament, un helicòpter sanitari del Servei d’Emergències Mèdiques i un altre de l’equip de rescat del GRAE han anat al lloc dels fets. També s’hi ha traslladat dues ambulàncies i la Guàrdia Municipal.

El taradellenc hauria ensopegat per mala sort i hauria caigut des de dalt del Castell. Testimonis presencials han confirmat que un dels músics de la Cobla Lluïsos que actuava és bomber i ràpidament ha trucat als Bombers i el 112, i amb pocs minuts els serveis d’assisistència ja eren al Castell. En un principi semblava que estava conscient quan l’han atès els serveis mèdics. Tot i això, al migdia els Bombers ja apuntaven que el seu estat era crític.

Amb helicòpter se l’ha traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Però allà, desgraciadament, no ha pogut superar la caiguda.

Taradell està de dol. Descansi en pau!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments