Inici Actualitat Tercer triomf consecutiu de la UD Taradell en guanyar a Borgonyà (0-2)

Tercer triomf consecutiu de la UD Taradell en guanyar a Borgonyà (0-2)

0
COMPARTIR

Tercera victòria seguida pel Tercera Catalana de la UD Taradell, que aquest dissabte a la tarda ha guanyat al camp del Borgonyà per 0 gols a 2.

Partit molt complert dels taradellencs, que han estat superiors als locals i, fins i tot, han perdonat en moltes ocasions. Amb diversos canvis a l’onze inicial, el primer gol del partit ha arribat al minut 9 quan Yaser ha aprofitat una centrada d’Isra, per controlar a l’interior de l’àrea i marcar. A partir d’aquí domini taradellenc. Erik ha tingut dues ocasions per marcar, primer amb un xut massa creuat i després amb una altra ocasió que el porter ha enviat a córner. A la mitja hora de joc més oportunitats taradellencs en dues rematades que no han trobat el camí del gol. Abans del descans els locals han tingut una ocasió en un xut massa alt. Amb 0 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa, ha seguit la mateixa tònica, però els taradellencs no aconseguien sentenciar. Doble canvi amb les entrades d’Orriols i Vila. I les ocasions sovintejaven. Vila xutava desviat i Plade Puigdesens tenia dues ocasions en dos xuts a centrada de Tusell. La sentència ha arribat al minut 80 quan Orriols ha marcat en una jugada amb penal a Tusell.

Els taradellencs sumen 21 punts en 9 jornades i se situen líders provisionals a l’espera d’altres resultats. La propera setmana el Taradell rep a la Roureda al Manlleu B, dissabte a la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments