Inici Actualitat Coneixem els vins taradellencs de la Masia Vila-rasa en un nou TasTAR...

Coneixem els vins taradellencs de la Masia Vila-rasa en un nou TasTAR amb música a la Font Gran

0
COMPARTIR

La Font Gran de Taradell va acollir aquest divendres a la tarda-vespre un nou TasTAR, aquesta vegada un taller per degustar i descobrir els vins de la Masia Vila-rasa.

El taller va servir per conèixer millor les peculiaritats de quatre vins del celler taradellenc amb més de tres dècades de vida i fins fa poc l’únic d’Osona. Amb les explicacions de Roger Reig vam conèixer les característiques de la vinya de dues hectàrees on s’hi cultiva pinot noir i merlot. Acompanyat per la seva enòloga, la Iolanda, vam poder diferenciar per l’olor, el gust i la vista quatre vins: Sagals, Clàssic, Selecció i Eixavuiro.

Cada tast de vi va anar acompanyat de música, ja que el grup Tractat de Lliure Concert (TLC) va posar el toc musical al llarg de la vetllada. Al tastet hi van participar una vintena de persones que també van gaudir d’un pica-pica mentre feien la degustació de vins.

Aquest és el tercer taller de petit format, que organitzem des de Taradell.com amb la voluntat de reactivar l’activitat lúdico-cultural a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments