Inici Actualitat Tres alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels...

Tres alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels Premis Sambori 2021 de la demarcació Alt Ter-Garrotxa

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font ha acollit aquest dimarts el lliurament dels tres Premis Sambori de narrativa en català que han guanyat tres alumnes del Col·legi Sant Genísi Santa Agnès en aquesta edició 2021 de la demarcació Al Ter-Garrotxa (Garrotxa, Lluçanès, Osona i Ripollès).

El lliurament dels Premis Sambori, organitzats per Òmnium Cultural, ha comptat amb el representant d’Òmnium a Osona, Josep Castanyer.

Elsa Molas Morató

En la categoria de Cicle Inicial un tercer premi ha estat per la narració ‘Un ós entremaliat’ d’Elsa Molas Morató, de 1r de Primària. En la categoria de Cicle Mitjà també un tercer premi ha estat per la narració ‘Un follet xerrameca’ de Martina Reig Sistachs, alumna de 4 de Primària. Mentre que en el Cicle Superior, Maria Clapés Parés, de 5è de Primària, s’ha endut el primer premi amb la narració ‘Una història diferent’.

Martina Reig Sistachs

Els textos formen part d’un llibre publicat amb tots els textos seleccionats i premiats pel jurat de la demarcació Alt-Ter.

Recordem que el Premi Sambori és un guardó de narrativa en català dirigit a alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat de tots els Països Catalans.

Maria Clapés Parés
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments