Inici Actualitat Mont-rodon, la Roca i Castellets ja tenen els seus propis punts d’intercanvi...

Mont-rodon, la Roca i Castellets ja tenen els seus propis punts d’intercanvi de llibres

0
COMPARTIR
Punt d'intercanvi a La Roca

En els últims dies durant aquest mes d’abril l’Ajuntament de Taradell ha anat fent les inauguracions dels nous punts d’intercanvi de llibres que ha instal·lat al municipi. Ara mateix, a banda del de la Placeta Muriel Casals que va ser el primer al centre del poble, també n’hi ha a la Plaça del Sol de Castellets, a l’entrada de la urbanització La Roca i al Parc Jaume Vila del barri de Mont-rodon.

Punt d’intercanvi a Castellets

Es tracta d’una caseta de fusta realitzada pels joves del Camp de Treball dels Tonis de Taradell. A dins la caseta hi ha llibres i el sistema consisteix en què qualsevol persona pot agafar un llibre i endur-se’l a casa, però sempre deixant-n’hi un perquè pugui llegir-lo altres persones.

En tots els casos, al costat de la caseta d’intercanvi de llibres hi ha bancs de fusta perquè, fins i tot, es pugui fomentar la lectura a l’aire lliure.

Punt d’intercanvi a Mont-rodon
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments