Inici Actualitat El CP Taradell perd al Palau Blaugrana i ja pensa en les...

El CP Taradell perd al Palau Blaugrana i ja pensa en les últimes tres finals per la permanència (13-1)

0
COMPARTIR
Foto: FC Barcelona

El CP Taradell visitava el Palau Blaugrana després de la golejada contra el CP Vic de l’anterior jornada. Els taradellencs tenien la baixa per acumulació de blaves de Jacint Molera i entrava a la convocatòria Pere Casulleras.

La primera meitat els blaugranes de seguida van sentenciar el partit, tot i que abans del primer gol, Albert Dalmau ho va aturar completament tot. Fins que Pablo Álvarez va obrir la llauna al minut cinc de partit. A partir d’aquí, els blaugranes no van deixar de tenir grans ocasions i van seguir ampliant la distància en el marcador amb els gols de Matías Pascual, Nil Roca i Pablo Álvarez de nou, per fer pujar el 4 a 0. Malgrat tot, els taradellencs intentaven aprofitar algun contraatac, fins que van obtenir un llançament de penal. Víctor Crespo va ser qui el va executar i va anotar el 4 a 1 i, per tant, el primer gol de la història del CP Taradell al Palau Blaugrana. Després del gol, de nou, els locals van prémer l’accelerador i van marcar tres gols més. Alabart, Joao Rodrigues de penal i Matías Pascual per anar al descans amb el resultat de 7 a 1.

A la segona meitat, els local no van abaixar el ritme i van anotar sis gols més. Joao Rodrigues en dues ocasions, Sergi Panadero, Pau Bargalló, Alabart i Matías Pascual van deixar el 13 a 1 final. La gran notícia del partit va arribar en forma de minuts pel jove Pere Casulleras, que va disposar d’una gran ocasió per marcar en un u contra u davant de Sergio Fernández i el debut en aquesta OK Lliga de Miquel Gorchs.

El CP Taradell segueix aquesta jornada com a onzè amb 26 punts. El pròxim partit no serà fins al 8 de maig de local, contra el Mataró, a les 6 de la tarda. Un partit que serà clau per tenir opcions de seguir mantenint aquesta plaça que permetria a l’equip no baixar de categoria de forma directa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments