Inici Actualitat El 30 d’abril proposem un nou TasTAR per degustar vins taradellencs regats...

El 30 d’abril proposem un nou TasTAR per degustar vins taradellencs regats amb música en directe

0
COMPARTIR

El divendres 30 d’abril a les 7 de la tarda la Font Gran acollirà un nou TasTAR, tallers amb signe taradellenc. En aquesta ocasió, proposem un tast de vins taradellencs de l’únic celler que hi ha a Osona, la Masia Vila-rasa de Taradell.

L’activitat constarà d’un tast de 4 vins diferents que elabora la Masia Vila-rasa amb explicacions per conèixer les seves característiques i propietats. La iniciativa, a més, comptarà amb música en directe, ja que entre tast i tast actuarà el grup local taradellenc TLC, Tractat de Lliure Concert.

El taller seguirà la mateixa dinàmica dels dos TasTAR que ja es van organitzar durant el mes de març. Seran de petit format i amb places limitades i seguint totes les mesures preventives i de seguretat pròpies de l’actual context de pandèmia (ús de mascareta, distància entre participants, higiene de mans, etc). El preu del taller és de 15 euros (material inclòs) per persona i només estaran inscrits aquells que prèviament hagin fet el pagament del taller.

Per a inscripcions, prèviament envia un mail a info@taradell.com indicant el nom i cognoms i el taller al qual us inscriviu. Caldrà fer una transferència de 15 euros al número de compte ES80 0182-3882-01-0201514736. També facilitem el pagament via bizum al 679694023.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments