Inici Actualitat Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2021

Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2021

0
COMPARTIR

Us fem arribar diverses recomanacions literàries per aquest Sant Jordi 2019. Hem demanat a la Llibreria Papereria l’Estudi de Taradell que ens faci arribar algunes propostes de llibres per si n’heu de regalar el proper 23 d’abril.

 

Ficció

Llum de febrer | Elizabeth Strout

Editorial: Edicions de 1984, 2021

El comentari: ‘Llum de febrer’ és una novel·la profundament commovedora sobre l’amor, la pèrdua, el penediment, les complexitats del matrimoni i el pas del temps. Ambientada a Crosby, al petit poble costaner de Maine, on sembla que no passi mai res, tot teixint personatges delicats i complexos.

 

Ficció (novel·la negra)

Seis cuatro | Hideo Yokoyama

Editorial: Salamandra, 2021

El comentari: Llibre de culte a Japó, on ha obtingut el premi a millor novel·la de l’any, però també ha estat número 1 en vendes a Anglaterra, Estats Units, Alemanya, França… Una trama absorbent, un relat magistral sobre el funcionament de la policia i la corrupció dins la cultura japonesa. El cas que cap inspector podria resoldre, veu la llum de la mà del veterà inspector Mikami.

 

La farmacèutica | Carles Porta

Editorial: La campana, 2021

El comentariEl 20 de novembre de 1992 va ser segrestada Maria Àngels Feliu Bassols, farmacèutica d’Olot. 492 dies segrestada, va compartir captiveri amb aranyes, formigues, rates, serps i humitat. Un dels casos més cruels de la crònica catalana.

 

Autoajuda

Tens 4 poders | Antoni Bolinches

Editorial: Amat editorial, 2020

El comentari: La intel·ligència constructiva, l’actitud positiva, la voluntat reforçada i la bondat bona són els nostres quatre grans poders. Quan desenvolupes els teus quatre poders aconsegueixes que el que vols fer coincideixi amb el que pots fer.

Entorn

Boscúria | Miquel Bassols

Editorial: Simbol editors, 2021

El comentari: Boscúria’ ens porta al més íntim i secret de la relació que l’ésser humà manté amb la natura, amb el bosc i les muntanyes. Caminar per la natura és aleshores desxifrar els jeroglífics que la vida t’hi ha anat teixint.

 

Senderisme

Excursiones a peu per les Guilleries i Savassona | Francesc Roma

Editorial: Cossetania, 2020

El comentari: Aquest llibre ens proposa 15 excursions pels espais de les Guilleries i Savassona, alguna petita grimpada i molts senders i boscos que mai no s’acaben per aprofitar els dies de confinament comarcal. 

 

Literatura juvenil

El despertar | Natasha Preston

Editorial: Planeta, 2021

El comentari: La Scarlett Graner no recorda res d’abans dels quatre anys, però un accident de cotxe ho canvia tot. Comença a recordar arguments d’un passat que l’espanta. Un passat que els seus pares li van amagar… i un secret que podria fer que la matin. I si el teu destí fos ser assassinada?

 

Literatura infantil

Música, mestre! | Marion Billet

Editorial: Estrella Polar, 2021

El comentari: Dotze compositors, dotze melodies, dotze imatges. Descobreix les melodies dels grans compositors, Bach, Chopin, Mozart, Vivaldi, Bizet… Gran qualitat sonora.

 

Cuina

Llet amb galetes | Joan Llorca i Melisa Gómez

Editorial: Rosa dels vents, 2021

El comentari: Llibre de les receptes de tota la vida, amb ingredients del mercat actual que a més ens ofereix consells nutricionals pels més grans i els més petits.

 

Mencions especials

La clau anglesa | Antoni Pladevall

Editorial: Univers, 2020

El comentari: Antoni Pladevall convoca d’una manera sonora i acolorida, a través de la recreació de la llengua viva del món rural, les vivències impactants que enlairen i estimben la felicitat dels antiherois que transiten per les pàgines d’aquesta novel·la.

 

El dia que vaig marxar | Albert Om

Editorial: Univers, 2021

El comentari: El dia que vaig marxar’ és l’evocació del temps sense pressa, de la calma, dels dies sense agenda, de l’alegria d’aprendre. Un homenatge a la infantesa i al record precís i emocionat dels pares. Albert Om ens apressa a fer les maletes i esborrar-nos una temporada. 

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments