Inici Actualitat Festival de gols del CP Taradell davant el Vic en el retorn...

Festival de gols del CP Taradell davant el Vic en el retorn del públic al pavelló El Pujoló (5-1)

0
COMPARTIR

El CP Taradell rebia la visita del CP Vic, en un partit vital per seguir somiant amb la permanència. Després de l’empat contra l’Igualada, en cas de sumar els tres punts els homes de Ferran Moreno podien abandonar les últimes quatre posicions de la lliga. A més, el partit significava el retorn del públic al pavelló El Pujoló, després d’uns mesos sense poder acompanyar l’equip per la pandèmia.

Els taradellencs van sortir molt endollats al partit i de seguida van arribar els primers gols. Jacint Molera marcava l’1 a 0 després d’un bon llançament escurat des de la banda esquerra, que va superar a Ernest Burgaya. I només quatre minuts després, Dani Rodríguez marcava un dels gols de la jornada. Una falta lateral que va posar en joc Molera i Rodríguez va enviar un potent llançament directament a l’esquadra impossible d’aturar (2-0). Els taradellencs seguien dominant el partit. Les poques ocasions del CP Vic van trobar la resposta d’Albert Dalmau. De fet, l’únic gol dels vigatans no va arribar fins als últims quatre minuts abans del descans, gràcies a Tirso Gómez. El CP Taradell hauria pogut anotar el 3 a 1 des de la falta directa, però Ernest Burgaya va aturar el llançament de Rodríguez.

La segona meitat va començar igual de bé que la primera, i de seguida es va cantar el tercer. Dani Rodríguez culminava un contraatac amb un llançament perfecte que va fregar el travesser i es va acabar colant a la porteria. Ja amb un Vic molt desgastat anímicament, no va generar cap ocasió més de perill a la porteria defensada per Dalmau. Ja en els últims deu minuts, Víctor Crespo; que portava tres pals durant tot el partit, va aconseguir transformar un llançament de penal i posar el 4 a 1. Jaume Molas hauria pogut retallar distàncies de falta directa, però Dalmau ho va evitar. I per culminar, Crespo es va plantar sol davant de Burgaya després de robar la bola al centre de la pista i va acabar amb el 5 a 1 final.

Els tres punts serveixen per deixar el CP Taradell onzè amb 26 punts i abandona les últimes quatre posicions de descens directe. El pròxim partit serà el pròxim dissabte al Palau Blaugrana, contra el Barça, a dos quarts de vuit de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments