Inici Actualitat Repartiment de punts entre el CP Taradell i l’Igualada (1-1)

Repartiment de punts entre el CP Taradell i l’Igualada (1-1)

0
COMPARTIR

El CP Taradell recuperava el partit pendent contra l’Igualada, en un duel important per la permanència. Després d’unes setmanes sense competició, Ferran Moreno disposava de tots els jugadors de la plantilla.

Un partit de pocs gols i tots ells van arribar en els primers minuts de joc. Víctor Crespo va avançar al CP Taradell amb l’1 a 0, tot i que un minut després, Marc Palau va posar l’empat en el marcador (1-1). L’enfrontament, però, ens va deixar ocasions clares de gol, en especial amb els pals de Dani Rodríguez i Sergi Pla. A més, l’Igualada va disposar d’una gran oportunitat de penal, que Albert Dalmau va aconseguir aturar al llançament de Vives. Un enfrontament molt igualat, on els dos equips es van repartir el domini del joc i de les ocasions, però ja no van trobar la fórmula de marcar el gol de la victòria.

Un resultat que deixa el CP Taradell 13è amb 23 punts, encara en posició de descens directe. Malgrat això, l’empat contra l’Igualada permet guanyar el gol average particular. Aquest dissabte totes les mirades estaran posades amb el derbi contra el CP Vic, al Pavelló d’esports El Pujoló, a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments