Inici Actualitat Antoni Pladevall i Albert Om presenten els seus llibres a Taradell

Antoni Pladevall i Albert Om presenten els seus llibres a Taradell

0
COMPARTIR

Dos taradellencs presentaran els seus últims llibres aquesta setmana a Taradell. Antoni Pladevall amb ‘La clau anglesa‘ i Albert Om amb ‘El dia que vaig marxar‘ parlaran de les noves novel·les aquest divendres i dissabte.

El divendres a 2/4 de 8 del vespre serà el torn per Antoni Pladevall i Arumí que al mes d’agost va publicar la seva última novel·la ‘La clau anglesa‘, amb editorial Univers. La presentació tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb aforament limitat i reserva prèvia (b.taradell@diba.cat). Tot i això, també es podrà seguir a través del canal youtube de la Biblioteca.

La clau anglesa‘ és la setena novel·la d’Antoni Pladevall i gira al voltant de dos personatges perdedors, madurs i solitaris (Rosa de l’Albereda i Tomàs de Bancells) en un poble anomenat Cruallops.

Pel que fa a l’Albert Om, la presentació de ‘El dia que vaig marxar’ tindrà lloc el dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font amb aforament limitat. És la seva tercera novel·la, al marge dels reculls d’articles, i arriba després de 20 anys sense publicar. ‘El dia que vaig marxar‘, també publicat per Univers, narra un viatge a França que va realitzar el 2015.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments