Inici Actualitat Una expulsió al primer temps marca el partit que acaba en derrota...

Una expulsió al primer temps marca el partit que acaba en derrota de la UD Taradell davant del Voltregà

0
COMPARTIR

Primera derrota de la temporada a casa de la UD Taradell. Els taradellencs van perdre aquest dissabte a la tarda per 0 a 2 contra el Voltregà, en un partit marcat per les decisions arbitrals i l’expulsió al minut 33 de Pau.

Durant els primers minuts molta igualtat entre els dos equips. Primera arribada visitant al minut 3 en un xut des de la frontal que va obligar a Genís a enviar la pilota a córner. Al minut 7 primer xut taradellenc, d’Oriol Vila massa fluix a les mans del porter. A partir de llavors cap oportunitat i partit molt equilibrat fins a la mitja hora de joc. Al minut 33 Pau veia la segona targeta groga en una decisió molt rigorosa de l’àrbitre que va posar el nivell molt alt, ja que pràcticament no hi havia hagut faltes i ja era la tercera groga per als taradellencs. Cal destacar que en tot el partit, el Taradell va rebre 8 targetes grogues i el Voltregà ni una.

Tot i la inferioritat al descans s’hi va arribar amb empat a zero i sense patir per part dels taradellencs. Als cinc minuts de la segona part, però, va arribar el 0 a 1 en un canvi de joc cap a la dreta i la següent centrada la rematava a gol un jugador visitant. Sis minuts després en una falta central i diversos rebots i rebutjos fallits Plade Roma no engaltava bé en la primera ocasió per empatar. El Taradell va arriscar donant entrada a Pedrón. Al minut 60 en una centrada on semblava un fora de joc clar de dos jugadors visitants, un d’ells va rematar massa alt, no creient-se que l’àrbitre no xiulés fora de joc.

I al minut 66 arribava el 0 a 2 i la indignació taradellenca. Un fora de banda claríssim a favor dels taradellencs, l’àrbitre va donar-lo als visitants que van aprofitar per construir la jugada que va acabar amb el segon gol. Protestes airades dels jugadors taradellencs, que es va saldar amb dues grogues. Tres minuts més tard en una falta lateral, Genís fallava en no blocar la pilota fàcilment i un jugador visitant va enviar la pilota per sobre el travesser quan el més fàcil era marcar.

Al minut 81 el Taradell va tenir l’opció d’entrar en el partit, quan després d’un córner la pilota queia als peus de Plade Roma que va enviar la pilota al travesser.

Sense més temps, el partit va arribar al final i el Taradell es queda amb els 12 punts en sis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments