Inici Actualitat L’Escola bressol La Xarranca i l’Escola de Música de Taradell fan jornada...

L’Escola bressol La Xarranca i l’Escola de Música de Taradell fan jornada de portes obertes

0
COMPARTIR

A partir d’aquesta pròxima setmana hi ha jornada de portes obertes a l’Escola bressol La Xarranca i a l’Escola de Música de Taradell per tal de poder conèixer les instal·lacions.

Aquest dilluns 12 d’abril i fins al dia 30 del mateix mes l’escola bressol ofereix l’opció de visitar l’equipament per a aquells pares i mares que estiguin pensant portar-hi els seus fills. Caldrà, això sí, demanar cita prèvia. Es pot fer al telèfon 93 812 63 89 o al mail a8045987@xtec.cat. Les preinscripcions es podran fer del 3 al 14 de maig.

Pel que fa a l’Escola de Música de Taradell la visita es podrà fer el dissabte 17 d’abril de 10.30h a 12.30h. També cal demanar cita prèvia al telèfon 938800157 o al mail escolamusicataradell@gmail.com.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments