Inici Actualitat La UD Taradell suma un triomf merescut contra el Llorençà (1-3)

La UD Taradell suma un triomf merescut contra el Llorençà (1-3)

0
COMPARTIR

Segona victòria consecutiva del Tercera Catalana de la UD Taradell en la cinquena jornada al camp del Llorençà. Els taradellencs han guanyat per 1 a 3 en un partit on han estat superiors, però han hagut de remuntar.

I és que als quatre minuts de partit els locals s’han avançat amb l’1 a 0 en un contraatac per la dreta. Tot i això, el Taradell ha acabat imposant la seva superioritat. Tres minuts després Orriols ha disposat d’una falta inderecta a dintre de l’àrea que ha acabat en córner, i a la sortida d’aquest Font ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant el pal. Tot i posar la por al cos, els locals s’han salvat al minut 25. Primer una falta d’Isra s’ha estavellat al pa i el rebot l’ha rematat Font també enviant la pilota al pal.

Tanta insistència ha tingut la recompensa al minut 29 quan Marc Orriols ha empatat, amb un xut arrant de pal. Abans del descans, el Taradell ha disposat d’una nova oportunitat per marcar, però s’ha arribat al final dels 45 minuts amb empat a 1.

A la represa, els taradellencs han acabat d’imposar-se. Un triple canvi taradellenc només començar ha donat els seus fruits. Pau ha avisat amb un xut abans del segon gol. Al minut 58 Font ha centrat i entre un defensa i Oriol Vila han acabat fent l’1 a 2. Més tard, Cirera i Pedrón han perdonat el gol en dues noves ocasions. Tant perdonar els locals han enviat una pilota al travesser al minut 74 i, tot seguit, ha disposat de dues ocasions per marcar.

La sentència ha arribat al minut 80 quan Oriol Vila ha rematat de cap una pilota a la sortida d’un córner. 1 a 3 i quarta victòria en cinc partits dels taradellencs, que segueixen al capdamunt de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments