Inici Actualitat La UD Taradell torna a guanyar i ho fa per la mínima...

La UD Taradell torna a guanyar i ho fa per la mínima contra l’Aiguafreda

0
COMPARTIR

Triomf de la UD Taradell aquest dissabte en el primer partit a la Roureda després de la represa de la lliga, per culpa de la Covid-19. Els taradellencs han retornat al camí de la victòria en derrotar per 1 a 0 a l’Aiguafreda.

Partit molt igualat, sobretot, a la primera meitat on el Taradell no ha trobat en cap moment la claredat. Els taradellencs ho han intentat, però sense massa sort ni gaires oportunitats durant els primers 45 minuts. A la represa, sí que la UD Taradell ha estat el clar dominador i qui ha buscat amb més èmfasi el camí del gol. Només començar una doble arribada taradellenc, primer amb un xut ajustat d’Èrik i tot seguit un xut de Vila que acabava en córner. L’únic gol del partit ha arribat al minut 64. Un rebuig de Pau ha sorprès el porter amb un bot de pilota que s’ha estavellat al travesser i Marc Font, molt atent, ha aprofitat la pilota solta per fer el gol.

El Taradell no s’ha conformat i ha buscat sentenciar. Pedrón ho ha intentat des de fora l’àrea i Orriols també en una falta directa, però la pilota ha sortit molt a prop dels pals laterals. Vila, més tard, en un xut massa creuat i Yasser en diversos xuts que han acabat en córner. A 13 minuts del final l’Aiguafreda s’ha quedat amb inferioritat numèrica i el Taradell, que podria haver marcat a les acaballes, ha pogut guanyar sense patir.

Tercer triomf de la temporada i tercer partit sense rebre cap gol. Els taradellencs sumen 9 punts en quatre jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments