Inici Actualitat Taradell surt mencionat al nou anunci de la cervesa Xibeca

Taradell surt mencionat al nou anunci de la cervesa Xibeca

0
COMPARTIR

El municipi de Taradell és un dels que s’anomenen a la nova campanya publicitària de la cervesa Xibeca, del grup Damm. La cançó promocional fa referència a la presència de la cervesa a tot arreu i esmenta Taradell.

Concretament, ho fa al segon 14 de l’anunci promocional que dura uns 40 segons. La campanya fa èmfasi en la nova etiqueta de la cervesa destacant que va néixer als anys 30 i que és popular per ser la cervesa ideal per compartir.

La cançó de l’anunci és ‘Espinàs‘ del grup Vàlius, un duet de cançó punk format per Gerard Segurar i Pol Serrahima, que ha fet una adaptació del tema  ‘I’ve been everywhere‘ escrita per l’australià Geoff Mack el 1959.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments