Inici Actualitat L’ABT regala 4 mones de Pasqua als seus clients

L’ABT regala 4 mones de Pasqua als seus clients

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT) posa en marxa aquest dilluns 29 de març una nova campanya comercial. Es tracta d’una promoció per regalar 4 mones de Pasqua als clients dels comerços associats.

Aquesta campanya compta amb la participació de les quatre pastisseries i forns de pa associats que regalaran les mones (Forn de Pa-Pastisseria Sant Sebastià, El Xocolater de Taradell, Pastisseria Mont-rodon i Forn Riera). Els clients que comprin als comerços associats a l’ABT des del 29 de març i fins al 4 d’abril entraran en el sorteig de les quatre mones.

Recordem que el 31 de març es tanca la campanya de l’ABT ‘Aquest febrer convida la casa’, que sortejarà diversos menus als bars i restaurants de Taradell amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments