Inici Actualitat Uns lladres entren a robar de nit a l’Institut de Taradell i...

Uns lladres entren a robar de nit a l’Institut de Taradell i s’enduen material informàtic

0
COMPARTIR

L’Institut de Taradell ha patit aquesta passada nit de dilluns a dimarts un robatori. Segons la direcció de l’Institut, han robat ordinadors i material informàtic i han fet nombroses destrosses al centre educatiu.

L’alarma de l’Institut de Taradell estava connectada, però els lladres l’han rebentada i l’empresa receptora d’alarmes no ha rebut cap avís. Després han intentat forçar les portes d’entrada, però han acabat accedint al centre educatiu trencant un vidre. A les 8 del matí quan el personal directiu i de professors ha arribat és quan s’han adonat del robatori.

Els lladres s’haurien estat una bona estona dins el centre educatiu, ja que el director, Jordi Codinachs, assegura que s’han dedicat a rebentar porta per porta dels despatxos buscant material informàtic. Al final, s’han endut 13 ordinadors i 5 tablets. També han robat diners en efectiu que hi havia a Secretaria de resultes del pagament d’una esquiada que els alumnes de 1r d’ESO tenen previst fer divendres.

La direcció de l’Institut ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra, ja que no només han patit el robatori, sinó que una quinzena de portes de fusta i alumini i diferents guixetes han estats xafades quan els lladres buscaven. Això suposarà una despesa extra per l’Institut.

La hipòtesi del robatori podria estar relacionada amb el fet que el Departament d’Educació durant aquest curs està lliurant portàtils als docents i als alumnes de 3r i 4t d’ESO. Tot i això, a l’Institut de Taradell encara no s’havia rebut aquest material informàtic.

Els Mossos d’Esquadra que s’han personat a l’Institut després de rebre l’avís a les 8 del matí tenen la investigació oberta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments