Inici Actualitat El CP Taradell perd 5 a 2 contra el Lleida abans d’encarar...

El CP Taradell perd 5 a 2 contra el Lleida abans d’encarar una setmana clau per la permanència

0
COMPARTIR

El CP Taradell jugava per segona jornada consecutiva contra un altre dels grans equips de l’OK LLiga, el Lleida, que ocupava la cinquena posició. Els taradellencs en l’anterior jornada van rebre al Reus en la derrota per 4 gols a 7.

A la primera part, els locals van dominar gran part del joc i no van concedir pràcticament cap ocasió als taradellencs. Fins al minut 11 no va arribar el primer gol del Lleida, després d’una gran contra culminada per Bruno Di Benedetto. A més, cinc minuts després tornava a anotar gràcies a un gran llançament exterior (2-0).

A la segona meitat, l’objectiu del CP Taradell era poder obrir la llauna i escurçar diferències, però va passar totalment el contrari. En la primera jugada d’atac del Lleida, Andreu Tomàs va aconseguir executar un bon llançament per posar el 3 a 0. Després d’uns minuts sense ocasions per banda, va arribar un penal a favor dels taradellencs que Dani Rodríguez va aprofitar per col·locar el 3 a 1. Un gol que cinc minuts després i quan millor hoquei estava fent el CP Taradell va trobar resposta amb el quart, de nou gràcies a Andreu Tomàs. Malgrat tornar a remar amb tres gols de desavantatge, els locals van arribar a les deu faltes i Víctor Crespo va aconseguir anotar el 4 a 2. L’equip de Ferran Moreno va començar a dominar el joc i va tenir diverses ocasions per fer el 3 a 4, però qualsevol bri d’esperança es va esvair quan els àrbitres no van assenyalar un penal molt clar quan faltaven 20 segons. L’acció va continuar amb el contraatac del Lleida i el 5 a 2 d’Oriol Vives. Edu Genís i Dani Rodríguez van rebre targeta blava per les protestes, en un partit que ja no hi va haver més temps per res.

La derrota del CP Taradell el segueix situant 13è amb 22 punts i la pròxima jornada tindrà la primera gran final contra l’Igualada, 14è amb 20 punts. El partit es disputarà el dissabte a les 6 de la tarda i amb un aforament del 30%. La tornada de l’afició ha de ser un factor clau per tirar endavant els últims partits de la temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments