Inici Actualitat La UD Taradell perd en temps de descompte a Santa Eugènia en...

La UD Taradell perd en temps de descompte a Santa Eugènia en la represa de la lliga

0
COMPARTIR

Un gol al minut 92 de partit ha certificat aquest dissabte la derrota de la UD Taradell a Santa Eugènia de Berga en el retorn de la lliga de Tercera Catalana. Després de cinc mesos els taradellencs han perdut al camp del Santa Eugènia de Berga per 2 gols a 1.

El Taradell ha tingut la primera ocasió per marcar amb un xut de Jordi Pladevall des de la frontal de l’àrea. Però els taradellencs no han pogut superar els locals. Al minut 11 l’àrbitre ha senyalat penal a favor dels locals, que han posat l’1 a 0 al marcador. Els locals han disposat de més ocasions per marcar, però han pecat de poca efectivitat.

Tot i els tres canvis a la mitja part per part del Taradell, la tònica del partit no ha canviat massa. Tot i això, al minut 54 ha arribat l’empat en una centrada per la banda que rematava Honda de cap i Martí Pedrón aprofitva la pilota per posar l’empat a 1. Però la igualtat en el marcador no s’ha mogut fins en temps de descompte. Abans, en l’últim minut el Taradell ha disposat d’una ocasió per desnivellar el marcador. I pocs minuts després en un contraatac els locals han fet el 2 a 1 definitiu que ha caigut com una gerra d’aigua freda damunt dels taradellencs.

Un Taradell que pateix la primera derrota en tres partits i que la setmana vinent, dissabte a les 4, rebrà a la Roureda a l’Aiguafreda. Recordem que la lliga es disputa únicament a una volta a causa de la pandèmia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments