Inici Actualitat Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per robar a la gasolinera de...

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per robar a la gasolinera de Taradell

0
COMPARTIR

Els Mossos d’esquadra van detenir aquest dijous a la nit dos veïns de Manlleu, de 30 i 26 anys, acusats de robar a la gasolinera de Taradell.

Els fets van succeir cap a dos quarts d’una de la nit quan un veí va alertar als vigilants municipals d’un robatori a la gasolinera. Quan hi va anar el vigilant, els dos homes van fugir ràpidament en cotxe. El vigilant va informar als Mossos i diverses patrulles de Mossos i policies locals van muntar controls per detenir els lladres.

No va ser fins que una patrulla va veure un cotxe circulant a gran velocitat pel camí antic de Malla a Vic i que coincidia amb les descripcions. Els Mossos van fer-li senyals perquè s’aturés, però el conductor no en va fer cas.

Finalment, el van poder interceptar a la C-25, en terme municipal de Vic. Durant l’escorcoll van localitzar al vehicle un total de 18 paquets de tabac, 510 euros i diverses eines susceptibles de ser emprades per cometre robatoris.

Els dos ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori amb força. A més, el conductor va quedar investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb el permís retirat per pèrdua de tots els punts. La investigació continua oberta i no es descarta que els autors estiguin relacionats amb un intent de robatori, la mateixa nit, a una gasolinera de Centelles, que no va prosperar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments