Inici Actualitat Una jugada desafortunada frena la remuntada del CP Taradell contra el Reus...

Una jugada desafortunada frena la remuntada del CP Taradell contra el Reus (4-7)

0
COMPARTIR

El CP Taradell va disputar el partit suspès de la jornada 23 de l’OK Lliga contra Reus. L’últim duel va ser contra el Caldes en la derrota per 9 gols a 4. Pel que fa a l’equip visitant, venia de sumar els tres punts contra l’Igualada gràcies a la victòria per 5 gols a 2.

A la primera part, les coses no podien començar millor. Dani Rodríguez marcava des de la distància sorprenent al porter Càndid Ballart (1-0). Els taradellencs van aguantar en defensa 8 minuts sense concedir grans ocasions. Fins que a partir del minut 13, el Reus va començar a trobar encert i va anotar quatre gols pràcticament consecutius a través d’Àlex Rodríguez, Pablo Nájera, Felipe Castro i Marc Julià. Els taradellencs no abaixaven els braços i, de nou, Dani Rodríguez marcava el 2 a 4 per retallar distàncies. Però un penal, dos minuts després, va servir perquè Àlex Rodríguez tornés a veure porteria amb el 2 a 5, per igualar en dianes el duel particular entre germans.

Al segon temps, el CP Taradell va creure amb les seves possibilitats i va estar a punt de culminar una nova remuntada aquesta temporada. Al minut 11, Albert Benito marcava el 3 a 5, posterior a la falta directa que va aturar Ballart al llançament de Dani Rodríguez per la targeta blava de Joan Salvat; que en la següent jugada, en una nova falta directa per les deu faltes acumulades de l’equip reusenc, no va perdonar i va anotar el 4 a 5. En aquests instants, els taradellencs seguien buscant la porteria contrària i tot indicava que aconseguirien empatar. Però un minut després es va produir una jugada desafortunada. En una jugada aïllada, una passada cap a Dani Rodríguez el va enganxar  a contra peu, després que la bola rebotés amb efecte contra la tanca i permetés a Felipe Castro encara a porteria i sentenciar amb el 4 a 6. I ja en el tram final, Àlex Rodríguez tornava a trobar porteria amb el 4 a 7 definitiu.

Un partit que deixa el CP Taradell 13è amb 22 punts. La pròxima jornada, el pròxim diumenge a les 12 del migdia a la pista del Lleida.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments