Inici Actualitat La Targeta de Comerç de Taradell arriba al client número 2.000

La Targeta de Comerç de Taradell arriba al client número 2.000

0
COMPARTIR

La TCT, Targeta de Comerç de Taradell, impulsada per l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ja ha arribat als 2.000 clients. La targeta número 2.000 es va donar d’alta a Dolo Vilardell Estilistes i va a nom de Maria Carrera Casalí.

Per celebrar la fita, des de l’ABT se li farà entrega d’un val de regal per valor de 30 euros per bescanviar en qualsevol de les botigues associades.

La TCT es va començar a fer a principis del mes de desembre i ja va servir per a participar a la campanya de Nadal dels botiguers. Actualment, hi ha 54 comerços associats que ja tenen activat el lector per passar la targeta i, de mica en mica, cada cop més comerços associats incorporen el lector. En total, hi ha 69 associats a l’ABT i les últimes altes d’associats, totes s’han sumat a incorporar el sistema lector de targetes.

Passar-la permet entrar en les campanyes que organitza l’ABT i també en els descomptes, vals o premis que cada comerç de forma individual decideixi. Molts d’ells, per exemple, apliquen un percentatge de bonificació en cada compra que es pot bescanviar en la següent compra.

Actualment, s’està fent fins el 31 de març la campanya ‘Aquest febrer convida la casa‘ amb l’objectiu de potenciar i impulsar el sector de la restauració. Així, cada cop que es compra en un comerç associat es pot passar la targeta, i a part de la bonificació o campanya pròpia del comerç, s’entra en el sorteig de 8 menús o esmorzars per a 2 persones en establiments de la restauració de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments