Inici Actualitat El CP Taradell paga amb derrota un mal inici de partit contra...

El CP Taradell paga amb derrota un mal inici de partit contra el Caldes (9-4)

0
COMPARTIR

La jornada 22 de l’OK Lliga ens deixava un dels partits més difícils de la temporada, la visita del CP Taradell a la pista del Caldes. Els homes de Ferran Moreno arribaven al partit després de l’empat a 2 contra el Calafell, el mateix resultat aconseguit pel Caldes contra l’Igualada.

El partit va començar amb un Caldes clar denominador del parit i que va disposar d’un llançament de penal al cap de 40 segons, que Albert Dalmau va aturar. Però en la següent jugada, Sergio Miras va aconseguir marcar l’1 a 0. Els locals seguien disposant de grans ocasions, com el travesser d’Alexandre Acsensi, un jugador que a la jugada posterior va anotar el 2 a 0 després d’un gran llançament. A partir d’aquests dos gols, es van viure deu minuts de pausa sense grans ocasions per cap dels dos conjunts. Fins que en els últims 6 minuts abans d’arribar al descans, Roger Acsensi va executar una jugada individual brillant fent picar la bola per sobre de Dalmau i anotant el 3 a 0. Els locals es tornaven a animar i a la jugada posterior al servei de centre, Ferran Rosa enganxava de primeres l’esfèrica i marcava el 4 a 0. Un Rosa que no va ser l’únic gol que va anotar, perquè quan restaven dos minuts, de nou va transformar el 5 a 0 després d’un llançament llunyà des del centre de la pista. Un jugador que seguia sent protagonista, ja que al cap d’uns segons va veure targeta blava. Daniel Rodríguez va llançar de primeres, però Gerard Camps la va aturar. Tot i això, els taradellencs van ser capaços de marcar el primer gràcies a Albert Benito, aprofitant la superioritat numèrica (5-1). Aquest seria el marcador amb el qual es va marxar al descans.

A la segona part, quan es portaven quatre minuts, Sergio Miras marcava un gran gol des de la banda dreta (6-1). Marc Soler, un minut després, va intentar respondre amb una bona ocasió sol davant del porter, però va aturar Camps. El CP Taradell, però, era capaç de tornar a marcar uns minuts després a través de Víctor Crespo amb el 6 a 2 per escurçar distàncies. Els locals seguien tenint ocasions, sobretot a través de Sito Ricart, però sense l’encert de la primera part. Un jugador que al final va trobar la recompensa quan faltaven 9 minuts pel final, amb el 7 a 2. I un minut després, el Caldes iniciava una contra conduïda per Ricart que assistia al segon pal a Marcos Blanqué perquè fes el 8 a 2. A més, El CP Taradell arribava de seguida a les deu faltes, però Dalmau va evitar el novè gol dels locals, que va propiciar la contra del Taradell i va acabar amb el 8 a 3 de Víctor Crespo. Un Crespo que, uns segons després, seguia amb l’idil·li amb el gol i feia el seu tercer del partit per posar el 8 a 4. L’equip de Ferran Moreno creixia en el tram final i provocava la desena falta del Caldes en els últims quatre minuts. Crespo va llençar la falta directa, però la bola va anar molt desviada. El Taradell seguia collant i Marçal va enviar la bola al travesser. Un pal que també es va trobar amb Daniel Rodríguez en un dels últims llançaments del partit. El Caldes encara va tenir una última ocasió, amb el llançament de Ferran Rosa, que va sorprendre Dalmau i va posar el 9 a 4 final.

Els taradellencs segueixen 11ns amb 22 punts. El pròxim dissabte rebran la visita del Reus a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments