Inici Actualitat La Font Gran acull el primer ‘TasTAR’ amb creacions i estampacions de...

La Font Gran acull el primer ‘TasTAR’ amb creacions i estampacions de bosses

0
COMPARTIR

Aquest dijous a la tarda es va portar a terme el primer ‘TasTAR’, Tallers amb signe Taradellenc. La Font Gran va acollir físicament i amb mesures preventives un taller per aprendre a dissenyar i estampar una bossa de tela.

Un total de 8 persones van participar-hi creant el seu propi disseny, jugant amb tècniques d’estampació i colors. El taller anava a càrrec de la Maite de Kokora.cat. Durant dues hores es van anar generant les creacions. Els participants també van poder gaudir d’infusions i es van acabar emportant la seva pròpia bossa única i original.

Aquest va ser el tret de sortida a la iniciativa, que des d’aquesta web, hem posat en marxa per començar a reactivar l’activitat lúdico-cultural a Taradell. Les següents propostes de petit format amb un màxim de 15 inscrits que hi ha previstes són:

Dissabte 13 de març a les 17:30h: Taller d’automassatges amb plantes aromàtiques

Proposem una sessió centrada en cuidar el propi cos amb tècniques d’automassatge i plantes aromàtiques. Descobrirem les propietats d’algunes plantes medicinals i com poden ser un bon complement aplicant-les al massatge gràcies als olis aromàtics. Cada participant s’endurà la pròpia composició aromàtica per seguir amb l’aprenentatge a casa. El taller anirà a càrrec d’Aida Morera.

Divendres 19 de març a les 19h: Taller per aprendre a fer una mona de Pasqua

Proposem aprendre a elaborar i cuinar una mona de Pasqua casolana amb uns passos fàcils. La sessió de showcooking ensenyarà a cuinar dos tipus de mones diferents per sorprendre durant la Setmana Santa. El taller permetrà degustar les dues propostes gastronòmiques i acabarà amb una degustació sorpresa final per als inscrits. El taller anirà a càrrec de Mar Vaillo.

Per a inscripcions, cal enviar un mail a info@taradell.com indicant el nom i cognoms i el taller al qual us inscriviu. Caldrà fer una transferència de 15 euros al número de compte ES80 0182-3882-01-0201514736. També facilitem el pagament via bizum al 679694023.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments