Inici Actualitat Taradell enceta aquest divendres els actes al voltant del 8 de març...

Taradell enceta aquest divendres els actes al voltant del 8 de març dia internacional de les dones

0
COMPARTIR

Com és habitual cada any Taradell se suma a la commemoració del Dia internacional de les dones del 8 de març. Així, s’han programat un seguit d’activitats organitzades per Som Dones, l’Ajuntament de Taradell i La Mancomunitat La Plana.

S’inicien ja aquest dimarts amb una exposició al vestíbul del Centre cultural Costa i Font que es podrà veure fins el 28 de març, sota el títol ‘Dones esportistes’. El primer acte ja es farà aquest divendres 5 de març a 2/4 de 8 del vespre amb unes narracions de contes per a adults i joves, que es farà en format virgual des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. S’hi explicaran contes de Gabriel Garcia Márquez, Isabell Allende o de la tradició oral, a càrrec de Judith Navarro de la Petita Companyia.

A partir de dissabte 6 de març es podrà fer una ruta lila per Taradell. Es tracta d’un recorregut que passa per diferents llocs del terme de Taradell i que permetrà redescobrir dones esportistes que han estat pioneres en els seus àmbits. Hi ha cinc possibles recorreguts amb diverses longituds i tots aptes per a totes les edats. A cada punt lila hi trobareu un cartell dedicat a una esportista. A través d’un Codi QR es podrà accedir a més informació sobre la dona. Es convida a tothom a participar-hi i penjar fotos a les xarxes socials amb les etiquetes #RutaLilaTaradell #SomDonesTaradell i @som.dones.

El dilluns 8 de març s’emetrà un programa especial a les 6 de la tarda per Ràdio Taradell dedicat a les dones i es llegirà el Manifest 2021. Mentre que el dimecres 10 de març 10 a 12h es podrà seguir online una xerrada-col·loqui amb el títol ‘Noves mesures de la Llei 5/2008 del dret de les dones d’erradicar la violència masclista. Les inscripcions són limitades i es poden fer en aquest formulari: https://forms.gle/kZYMcYFXKesZTLCXA.

El dissabte 13 de març a 2/4 de 6 de la tarda a la sala gran de Can Costa s’hi farà un cinefòrum amb la pel·lícula ‘La directora d’Orquestra. El divendres 19 de març a partir de 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc una xerrada-col·loqui amb el títol ‘Cuidem-nos! Conciliació, benestear emocional i Covid. Les inscripcions es poden fer a: https://forms.gle/sCQk86XA8zaaGmqF9.

Finalment, el dissabte 20 de març a les 7 de la tarda a can Costa es projectarà la pel·lícula ‘Terra de telers, en el marc del Cicle de cinema Gaudí. I el dissabte a les 6 de la tarda també a can Costa es posarà en escena l’obra ‘La princesa en texans de la Companyia Sgratta. El preu és de 2 euros per família.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments