Inici Actualitat El CP Taradell suma un punt contra el CP Calafell per seguir...

El CP Taradell suma un punt contra el CP Calafell per seguir lluitant per la permanència (2-2)

0
COMPARTIR

La jornada 21 de l’OK Lliga ens presentava un dels partits de la temporada, entre el CP Taradell i el CP Calafell. Dos conjunts immersos en la lluita per la permanència. L’equip de Ferran Moreno buscava seguir amb la bona dinàmica i encadenar el tercer partit consecutiu sense perdre. Per la seva banda, el Calafell arribava al partit després de l’empat a 2 contra el Girona.

A la primera meitat es van veure tots els gols del partit. Els visitants s’avançaven amb el gol d’Eloi Mitjans en el minut 7 de partit. A més, uns instants després, Mitjans tornava a veure porteria des del llançament de penal i convertia el 0 a 2. Els taradellencs no estaven còmodes a la pista, fins que es van trobar amb un penal. Víctor Crespo assumia la responsabilitat i marcava l’1 a 2 per retallar distàncies. El gol va atemorir el conjunt de Pere Varias, que es va limitar a buscar jugades des de la contra. A més, els taradellencs van aconseguir trobar l’empat quan faltaven 23 segons. Albert Benito picava la bola per sobre d’Edo i posava l’empat a 2.

A la segona part, els dos equips van baixar el ritme i van disposar de poques ocasions clares de gol. Segurament, la gran oportunitat va ser la que va tenir Daniel Rodríguez, de falta directa per la targeta blava d’Arnau Xaus, però no va trobar el gol.

Al final, repartiment de punts que permet que el CP Taradell surti de les places de descens, amb 22 punts. La pròxima jornada visitarà la pista de l’equip revelació aquesta temporada, el Caldes, el dissabte a les 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments