Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell habilitarà una zona d’aparcament públic al carrer Guillem de...

L’Ajuntament de Taradell habilitarà una zona d’aparcament públic al carrer Guillem de Mont-rodon

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell té previst habilitar un nou espai d’aparcament públic de vehicles al centre del poble. En concret, estarà ubicat al tram intermig del carrer Guillem de Mont-rodon, en la intersecció amb el carrer Quintana.

S’arranjarà una parcel·la lliure que hi ha per poder permetre l’estacionament de vehicles. Aquest solar és de propietat privada, però l’Ajuntament i el propietari ja han signat un conveni de cessió per al seu ús. D’aquesta manera, un cop arranjat el solar, es preveu que hi puguin cabre una desena de vehicles i donar més facilitats d’aparcament al centre del poble.

Actualment, al centre del poble hi ha diverses places d’estacionament en horari limitat a la zona blava. Mentre que a l’aparcament de l’antiga Carpa, que es va arranjar al 2019, hi ha més de 100 places d’estacionament lliure.

En el cas del nou espai d’aparcament encara no està concretat si serà d’estacionament lliure o places de zona blava en horari limitat per evitar que s’hi deixin vehicles estacionats de forma permanent durant molts dies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments