Inici Actualitat Un accident entre un turisme i una furgoneta causa dos ferits al...

Un accident entre un turisme i una furgoneta causa dos ferits al carrer Catalunya

2
COMPARTIR
Foto: Noemí Fernández

Accident entre dos vehicles aquest divendres a la tarda a Taradell. Cap a dos quarts de 6 de la tarda hi ha hagut un xoc entre un turisme, de color gris, i una petita furgoneta, de color blanc, al carrer Catalunya.

Com a resultat de l’accident el turisme ha quedat aturat en un solar que hi ha en la intersecció entre el Carrer Catalunya i la carretera de Balenyà. Dues persones han resultat ferides, una d’elles de pronòstic greu, cosa que ha requerit ser traslladada en un helicòpter del SEM fins a l’Hospital General de Vic. Tot i que semblaria que el pronòstic no seria de tanta gravetat, ja que a l’inici semblava estar inconscient. També ha resultat ferit, però lleument, l’altre conductor.

Segons sembla l’accident s’hauria produït quan la furgoneta que circulava pel carrer Catalunya s’ha saltat l’stop a la intersecció amb la carretera de Balenyà i ha xocat amb el turisme que circulava en direcció a la rotonda Atlàntida. A conseqüència del xoc, el turisme ha anat a parar al mig del solar.

Fins al punt de l’acccident també s’hi han traslladat els vigilants municipals, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i una ambulància.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere

pocs accident hi ha a taradell, la gent passa olimpicament de les senyals de circulacio i encara menys de respectar a la resta, fins que l’ajuntament no hi posi mesures dures d’una vegada….aixo seguirà sent un poble d’inconscients.

Faiza

¿Y cómo puede ser que no se sepan las causas que han provocado el incendio?

Last edited 5 mesos abans by Faiza