Inici Actualitat Un accident entre un turisme i una furgoneta causa dos ferits al...

Un accident entre un turisme i una furgoneta causa dos ferits al carrer Catalunya

2
COMPARTIR
Foto: Noemí Fernández

Accident entre dos vehicles aquest divendres a la tarda a Taradell. Cap a dos quarts de 6 de la tarda hi ha hagut un xoc entre un turisme, de color gris, i una petita furgoneta, de color blanc, al carrer Catalunya.

Com a resultat de l’accident el turisme ha quedat aturat en un solar que hi ha en la intersecció entre el Carrer Catalunya i la carretera de Balenyà. Dues persones han resultat ferides, una d’elles de pronòstic greu, cosa que ha requerit ser traslladada en un helicòpter del SEM fins a l’Hospital General de Vic. Tot i que semblaria que el pronòstic no seria de tanta gravetat, ja que a l’inici semblava estar inconscient. També ha resultat ferit, però lleument, l’altre conductor.

Segons sembla l’accident s’hauria produït quan la furgoneta que circulava pel carrer Catalunya s’ha saltat l’stop a la intersecció amb la carretera de Balenyà i ha xocat amb el turisme que circulava en direcció a la rotonda Atlàntida. A conseqüència del xoc, el turisme ha anat a parar al mig del solar.

Fins al punt de l’acccident també s’hi han traslladat els vigilants municipals, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i una ambulància.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere
Pere
26 febrer 2021 22:16

pocs accident hi ha a taradell, la gent passa olimpicament de les senyals de circulacio i encara menys de respectar a la resta, fins que l’ajuntament no hi posi mesures dures d’una vegada….aixo seguirà sent un poble d’inconscients.

Faiza
Faiza
27 febrer 2021 11:16
Reply to  Pere

¿Y cómo puede ser que no se sepan las causas que han provocado el incendio?

Last edited 3 anys abans by Faiza