Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell exposa en imatges una mostra del primer any...

La Biblioteca de Taradell exposa en imatges una mostra del primer any de Covid-19

0
COMPARTIR

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell ha anat recollint en el darrer any imatges relacionades amb la Covid-19 i Taradell. Des d’avui i fins al 20 de març, al vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font s’exposa la mostra de fotografies ‘Un any de Covid, en imatges’.

Es tracta de fotografies de carrers, places, botigues i parcs infantils de Taradell tancats, però també d’aquelles persones que durant la pandèmia s’han mantingut a primera fila. Les fotografies han estat enviades pels propis veïns dins la campanya #ArxivemlaCovid19 que demanava col·laboració de la ciutadania per aportar imatges, vídeos o documents relacionats amb la pandèmia.

L’exposició es complementa amb fotografies dels actes que s’han pogut fer fins al moment, adaptats a a la pandèmia i amb la mascareta i la distància de seguretat, com a elements destacats.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments