Inici Actualitat La Cooperativa +65 de Taradell ja compta amb més d’una seixantena de...

La Cooperativa +65 de Taradell ja compta amb més d’una seixantena de socis

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font de Taradell ha acollit aquest dimarts al matí la presentació oficial de la Cooperativa +65. A l’acte hi ha assistit el director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps.

La presentació ha comptat amb una visita a les instal·lacions que estan ubicades al mateix centre cultural i amb l’acompanyament del primer tinent d’alcaldia i regidor de Governacio, Civisme i Esports, Lluís Rodríguez, la regidora de Benestar Social i Joventut, Lídia Alonso, i la impulsora i  presidenta de la Cooperativa +65, Emília Bosch, i el seu gerent, Albert Lario. També hi havia representants de la Mancomunitat La Plana i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Des de que es va presentar el passat 20 de gener, més d’una seixantena de persones jubilades de Taradell ja s’han fet sòcies de la Cooperativa +65. El projecte vol oferir qualsevol tipus de servei a les persones jubilades del municipi a través de professionals amb els objectius d’evitar riscos, d’allargar la jubilació i de que la gent gran pugui continuar vivint a casa de manera autònoma.

La gent ha d’entendre que tota la gent sòcia de la cooperativa són amos amb drets, deures i vot i que entre totes ho tirem endavant.Emília Bosch, presidenta de la Cooperativa +65

La Cooperativa +65 té despatx al Centre cultural Costa i Font i està obert cada dimecres de 10 a 13h per atendre a les persones jubilades interessades en fer-se sòcies.

Aquesta cooperativa de consum ajuda a empoderar a la gent consumidora, als usuaris, per poder decidir quins serveis volen, com els volen i en quin moment. I governar-se i fer processos d’ajuda mútua.Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives

El director general d’Economia Social també ha reconegut que la Cooperativa +65 ajuda a empènyer “dos elements importants: el canvi de model econòmic (economia social que es centra en les persones) i la construcció d’un model perquè la gent gran es quedi al municipi i generi economia”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments