Inici Actualitat El CP Taradell empata a 3 contra el Noia Freixenet gràcies a...

El CP Taradell empata a 3 contra el Noia Freixenet gràcies a un gol a les acaballes del partit

0
COMPARTIR
Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

El CP Taradell arribava al partit després de la desfeta de la jornada anterior contra el Vendrell per 4 gols a 2, amb l’objectiu de tornar-se a distanciar dels seus perseguidors. D’altra banda, el Noia Freixenet, també arribava al partit amb una derrota contundent com a local davant de l’Igualada per 1 gol a 4.

A la primera meitat, el Noia va colpejar primer i es va avançar gràcies al llançament de penal de Xavier Costa. Els locals feien valer el seu domini, fins que de sobte es van apagar les llums del pavelló i el partit es va aturar durant uns minuts. Una pausa que va servir perquè els taradellencs fessin un pas endavant i aconseguís empatar el partit amb una acció individual fantàstica de Víctor Crespo per posar l’1 a 1. A la primera part, Daniel Rodríguez va rebre l’impacte de la bola a la zona de la barbeta i es va perdre gran part del primer temps, tot i que a la segona part va tornar a la pista.

Al segon temps, el Noia tornava a avançar-se amb l’1 a 2 de Jordi Ferrer. A més, pràcticament en la jugada posterior, Pol Manrubia feia l’1 a 3 de falta directa, per la targeta blava de Marc Soler. A mesura que avançaven els minuts creixia la tensió, sobretot per un arbitratge erràtic. Ferran Moreno va veure targeta blava per protestar una de les accions. Tot i això, els taradellencs es van refer i van començar a encarar el camí de la remuntada. Primer va ser Daniel Rodríguez, que des del llançament de falta directa, va anotar el 2 a 3. I quan faltava un minut i mig, Albert Benito va aprofitar una jugada embolicada a l’interior de l’àrea i va acabar amb l’empat a 3. Abans, però, quan només quedaven 3 segons pel final, Xavier Costa exagerava una agressió a l’interior de l’àrea de Marçal Casadevall, que va acabar amb la seva expulsió. Un marcador, malgrat això, que ja no es va moure.

L’empat permet que el CP Taradell empati amb 18 punts amb el Vendrell en la dotzena posició. El pròxim partit serà el dissabte a la pista del Girona, a les 20.30 hores.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments