Inici Actualitat Taradell.com farà diumenge un seguiment exhaustiu de les eleccions catalanes 2021

Taradell.com farà diumenge un seguiment exhaustiu de les eleccions catalanes 2021

0
COMPARTIR

Taradell.com va néixer arran d’unes eleccions. Per això, com és habitual des de llavors en totes les votacions a Taradell, aquest diumenge aquesta web farà un ampli seguiment de les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest 14 de febrer de 2021.

Des de primera hora del matí s’informarà de tot allò que succeeixi i de la dinàmica de la jornada. Durant tot el dia s’aniran donant dades de participació comparades amb altres eleccions catalanes. Per a fer el seguiment, prendrem totes les mesures preventives pertinents i únicament entrarem dins el col·legi electoral en moments puntuals per prendre alguna imatge o demanar alguna informació.

Telegram serà la primera xarxa on es donaran dades

El canal de telegram de Taradell.com serà la primera xarxa social que té la web que donarà les dades de participació i les primeres informacions per davant d’altres canals. Amb l’objectiu de potenciar aquest canal de comunicació que vam posar en marxa fa uns mesos, es prioritzarà la informació donada per telegram.

Qui tingui canal de telegram i ens vulgui seguir, ho pot fer en aquest enllaç: https://t.me/taradell

També podreu seguir la informació per twitter (@taradell), facebook (https://www.facebook.com/taradellbloc) i instagram (@taradellpuntcom) on també anirem informant.

Recordem que a Taradell tenen dret a vot un total de 4.999 persones. A Taradell el col·legi electoral està ubicat al Centre cultural Costa i Font i constarà de vuit meses. Obrirà les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments