Inici Actualitat Ja hi ha dates per a les jornades de portes obertes dels...

Ja hi ha dates per a les jornades de portes obertes dels centres educatius de Taradell

0
COMPARTIR

Ja hi ha dates per a les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell. Aquestes visites es faran amb cita prèvia i seguint una sèrie de protocols preventius sanitaris.

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès dedicarà diversos dissabtes a fer les jornades de portes obertes a partir del 13 de febrer. Així, els dies 13, 20, 27 de febrer i 6 de març servirà perquè les famílies es poguin informar. Les famílies, això sí, hauran de demanar cita previa al centre educatiu per poder-lo conèixer presencialment i de forma personalitzada. Es pot demanar cita al telèfon  93 812 60 15, al mail centre@santgenis-santaagnes.org o per instagram a @escolasantgenis. L’escola també ofereix un tour virtual a les famílies a través del següent enllaç.

L’escola les Pinediques farà dos dissabtes al matí de portes obertes. Seran els dies 6 i 13 de març de 9 a 14h. També caldrà demanar cita prèvia a través de la web de l’escola. Es faran grups de 10 persones amb una reunió abm l’equip directiu i una visita pels espais d’Educació Primària i també d’Educació Infantil.

L’escola el Gurri realitzarà la jornada de portes obertes el dia 12 de març de 17h a 19h i el 13 de març de 10h a 13h. La cita prèvia es podrà reservar a través de la seva pàgina web perquè les visites es facin en diferents franges horàries. També s’hi mostra un vídeo resum amb les diferents activitats que es realitzen al centre i els projectes educatius.

A l’Institut de Taradell la jornada de portes obertes tindrà lloc el 13 de març al matí (10-11:30h i 11:30h a 13h). Es farà presencialment en hores assignades i en grups de 10 persones màxim. La reserva es pot fer en aquest enllaç.

Finalment, l’escola bressol La Xarranca té previst concretar en els propers dies les dates, tot i que segurament seran a finals d’abril. Recordem que les matriculacions es fan al maig.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments