Inici Actualitat Acord a tres bandes entre CP Taradell, Ajuntament i Institut per entrenar...

Acord a tres bandes entre CP Taradell, Ajuntament i Institut per entrenar a la pista del centre educatiu

0
COMPARTIR

El CP Taradell ha arribat a l’acord amb l’Ajuntament i l’Institut del poble per poder utilitzar la pista del centre educatiu. Una proposta que s’ha considerat essencial perquè els equips de la base puguin tornar a entrenar, fet que no passava des del 7 de gener a causa de les restriccions imposades per la pandèmia. L’ús del pati es fa durant tres dies a la setmana i va començar la setmana passada.

D’altra banda, altres esports com el patinatge també han hagut de buscar mesures extraordinàries per seguir amb l’activitat esportiva i entrenen a la pista exterior del Club Parc d’Esports.

A partir d’aquest dilluns la situació pot començar a canviar, ja que es poden tornar a fer entrenaments a l’interior del pavelló, amb un aforament màxim del 30% i si si són activitats esportives federades els entrenaments es poden dur a terme en els grups estables habituals.

El conveni amb l’Institut de Taradell, però, també es produeix arran de la falta d’espai al pavelló municipal. Pel que fa al projecte per a una segona pista, l’Ajuntament de Taradell segueix reunint-se amb la Diputació de Barcelona per estudiar la viabilitat i el projecte a executar. Es valoren dues possibilitats sobre com haurà de ser la nova pista: un pavelló com el que ja hi ha o bé un pavelló tancat amb una pista més petita que permetria entrenar-hi i competicions com voleibol o bàsquet.

Abans, però, cal redactar el projecte i licitar les obres. La nova pista segurament no estaria acabada en aquest mandat que finalitza al maig de 2023.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments