Inici Actualitat El CP Taradell ensopega en un partit gris al Vendrell (4-2)

El CP Taradell ensopega en un partit gris al Vendrell (4-2)

0
COMPARTIR

Els taradellencs tornaven a visitar la pista d’un dels rivals directes per la permanència, després de l’eufòria viscuda contra el Liceo la jornada anterior. El Vendrell també arribava amb dinàmica positiva, gràcies a la valuosa victòria contra l’Igualada per 2 a 4. L’equip de Ferran Moreno arribava amb dues baixes: Albert Benito per acumulació de targetes blaves i Jacint Molera per contacte amb un positiu de coronavirus.

La primera part va tenir clar domini local. De fet, en una de les primeres jugades de partit Edu Genís va veure targeta blava i Pablo del Río va anotar l’1 a 0. Els taradellencs van disposar també d’una falta directa, però l’encert de Shehda va permetre mantenir la distància local. El Vendrell seguia controlant el partit, però en una jugada aïllada el CP Taradell va obtenir un penal. Víctor Crespo va fallar, però l’àrbitre el va fer repetir, ja que el porter s’havia avançat i va acabar amb l’empat a 1. Malgrat l’empat, els locals seguien insistint fins que van trobar la recompensa. Joan Escala va marcar des del centre de la pista i Lluís Ferrer va executar un llançament per sota de les cames, que va col·locar el 3 a 1 al descans.

A la segona meitat, tot va succeir a l’últim quart d’hora. Primer Daniel Rodríguez va disposar d’una falta directa, però de nou es va topar amb el porter local. Uns minuts després, quan el CP Taradell semblava que podia marcar va arribar el quart del Vendrell, obra de Roc Llisa. El partit estava gairabé sentenciat, però va aparèixer Víctor Crespo per posar-hi una mica d’emoció amb el 4 a 2. L’equip de Ferran Moreno va disposar de dues faltes directes més, però no hi va haver manera de marcar. De la mateixa forma, el Vendrell també va fallar el seu llançament per ampliar més la distància en un marcador que ja no es va moure.

El CP Taradell veu com el Vendrell el supera en la classificació i es posa 11è amb 17 punts. La pròxima jornada rebrà al Noia, el diumenge a les quatre de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments