Inici Actualitat Es mantenen a Taradell les concentracions de suport als presos i exiliats...

Es mantenen a Taradell les concentracions de suport als presos i exiliats polítics desobeint la Junta Electoral

0
COMPARTIR

L’ANC Taradell ha convocat per aquest divendres la concentració de les 8 del vespre de suport als presos i exiliats polítics, tal i com es ve fent cada divendres. La Junta Electoral Provincial ha prohibit les concentracions de suport durant la campanya electoral perquè considera que ‘indirectament’ tenen contingut electoralista.

Tot i la prohibició de la Junta Electoral, la concentració es farà a Taradell aquest divendres i també s’ha convocat per al proper dilluns 8 de febrer a les 8 del vespre, davant de l’Ajuntament. Les concentracions compten també amb el suport del Consell per la República de Taradell que considera que és un “nou atac a la llibertat d’expressió i llibertat política”. Les concentracions es faran amb distància de seguretat i obligació de portar mascareta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments