Inici Actualitat El CP Taradell remunta dos gols en contra per aconseguir una nova...

El CP Taradell remunta dos gols en contra per aconseguir una nova victòria històrica contra el Liceo per 4 gols a 2

1
COMPARTIR

El CP Taradell tornava a rebre la visita del Liceo, líder invicte de l’OK Liga amb el record de la victòria de la temporada passada per 4 gols a 3. L’equip de Ferran Moreno arribava de perdre a Lloret per 3 a 1, però amb l’esperança de tornar a viure una jornada històrica al Pavelló del Pujoló.

A la primera meitat, els primers minuts de partit no hi havia un clar denominador, però va ser el conjunt gallec que va començar obrint la llauna amb el gol de Franco Platero. Aquest seria el marcador que tancaria el primer temps, amb un lleuger domini visitant, però amb la sensació que els taradellencs podien posar en dificultat en qualsevol moment l’equip entrenat per Juan Carlos Copa.

A la segona meitat, el Liceo marcava el 0 a 2, obra de Carballeria cinc minuts després de la represa. A més, uns instants després, els gallecs disposaven d’un penal que podia matar el partit, però va aparèixer Albert Dalmau per frenar el llançament de Torres. Els taradellencs, uns minuts després, també disposaven d’un penal que Víctor Crespo va transformar per iniciar el camí de la remuntada. I tot seguit es va viure una de les proeses del CP Taradell. L’equip de Ferran Moreno va veure dues targetes blaves que va provocar que juguessin quatre minuts amb inferioritat. A més, el Liceo va disposar d’una falta directa que no va poder transformar Jordi Adroher. El CP Taradell va aconseguir sobreviure fins a recuperar el quart jugador de pista. Ja en els últims 10 minuts, la tensió era màxima. Fins que va aparèixer Dani Rodríguez amb una jugada individual per posar l’empat a 2. El gol va servir per donar forces als taradellencs i atemorir els gallecs, que revivien el partit de la temporada passada. I pràcticament en dues jugades consecutives i amb el Liceo llançat a l’atac, Jacint Molera i Marc Soler van marcar el tercer i el quart gol, per transformar la tensió i el patiment amb alegria i eufòria. Fins que va arribar l’esclat final amb el xiulet de l’àrbitre que indicava la fi d’un partit històric. El CP Taradell tornava a guanyar, per segona temporada consecutiva, al Liceo. Els jugadors ho van celebrar al centre de la pista coneixedors de la dificultat i el mèrit que tenia sumar uns tres punts que poden ser vitals.

Ara mateix, els taradellencs es planten desens amb 17 punts. La pròxima jornada visitaran la pista del Vendrell, el dissabte a les 20:00 hores, en un partit molt important per la lluita per la permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
1 febrer 2021 12:10

Històric! Una altra vegada! Felicitats equip!