Inici Actualitat El Xocolater de Taradell reconegut com una de les millors 50 pastisseries...

El Xocolater de Taradell reconegut com una de les millors 50 pastisseries de Catalunya

0
COMPARTIR

El Xocolater de Taradell ha rebut una distinció com una de les millors 50 pastisseries de Catalunya, en el marc de la 4a edició de la Mostra internacional de pastisseria de Sant Vicenç dels Horts que s’ha celebrat del 23 al 25 de gener.

En un acte telemàtic, celebrat aquest dilluns, es van donar a conèixer els guardonats amb la ‘Fava de Cacau’. Es tractava del segon any que es donaven aquests guardons. Raül Cegarra, del Xocolater de Taradell, assegura que aquest reconeixement “ens il.lusiona i emociona i el volem compartir amb amics i clients. Estimem el nostre ofici i tenim clar que la vostra confiança ens ha ajudat a aconseguir aquesta menció. Seguirem treballant incansablement i gaudint de la nostra feina”.

La Mostra té com a objectiu posar en valor l’activitat professional del sector pastisser entre el públic general i, a més, els guardons reconeixen als millors establiments de Catalunya a través d’un procés de selecció realitzat per professionals del sector. El jurat estava format per professorat de pastisseria, periodistes de gastronomia i pastissers/es que no disposen de pastisseria en propietat però que exerceixen el seu ofici en restaurants o acadèmies. L’equip de jutges el liderava Marc Balaguer, campió de pastisseria d’Espanya l’any 2015 i subcampió del món de gelateria 2018, i Josep Sucarrats, director de la Revista Cuina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments