Inici Actualitat La manca d’efectivitat condemna el CP Taradell a la derrota (3-1)

La manca d’efectivitat condemna el CP Taradell a la derrota (3-1)

0
COMPARTIR

El CP Taradell començava la segona volta de l’OK Lliga contra un rival directe per la permanència, el CH LLoret. A la primera volta, els taradellencs es van imposar per 3 gols a 2.

La primera part es va veure molta igualtat a la pista, mostra del respecte que es tenien els dos equips sense arriscar en accés en atac. El primer gol del partit no va arribar fins als últims onze minuts, des del llançament de penal anotat per Moisès Aguirre. Al primer temps, encara, els taradellencs haurien pogut empatar el partit. Però el llançament de penal de Daniel Rodríguez no va poder batre a Andreu Ramon Muñoz.

A la represa, de nou des de pilota aturada el CP Taradell va poder marcar. Però en aquesta ocasió, i des del llançament de falta directa de Víctor Crespo, no va entrar entre els tres pals. Fins que la insistència va tenir la seva recompensa, i Marçal Casadevall va aconseguir empatar el partit a 1. L’equip de Ferran Moreno dominava el partit, però no hi va haver manera de marcar el segon gol pel Taradell. Ja en els últims cinc minuts del partit, des del llançament de penal, va anotar Max Thiel per col·locar el 2 a 1. Tres minuts més tard, amb els taradellencs llançats a l’atac, Marc González va marcar el 3 a 1 final després d’un bon contra-atac dels locals.

La derrota permet al LLoret atrapar en la classificació al CP Taradell, que es queda amb 14 punts en onzena posició. La pròxima jornada rebrà al Liceu, el dissabte a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments