Inici Actualitat Enedina Jiménez i Balma Martí guanyen el 5è concurs d’Instagram de Reis...

Enedina Jiménez i Balma Martí guanyen el 5è concurs d’Instagram de Reis 2021

0
COMPARTIR
Foto de Balma Martí (@balmamarti)

Ja hi ha guanyadores del Concurs d’instagram de Reis que organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i el Grup de Recerca Local de Taradell. Enedina Jiménez (@enedineta) i Balma Martí (@balmamarti) s’han endut els premis d’aquesta cinquena edició que pretén potenciar les atxes de barballó en les fotografies de la cavacalda de Reis.

En aquesta edició van entrar a concurs 98 fotos que havien de seguir el perfil d’instagram de la Biblioteca de Taradell i etiquetar les fotografies amb #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell21. Se’n van descartar més d’una vintenta per no complir alguna d’aquestes característiques. El jurat estava format per Berta Camprubí i Míriam Martínez, regidores de l’Ajuntament de Taradell.

S’ha valorat que la fotografia de Balma Martí transmetia la màgia en el rostre dels infants i la d’Enedina Jiménez mostrava el foc de l’atxa i al fons la llum del Rei Melcior. Ambdues fotografies tenien com a protagonisme la tradició de les atxes i el seu simbolisme. Les guanyadores rebran un lot de llibres que se’ls lliurarà en els propers dies.

Foto d’Enedina Jiménez (@enedineta)
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments