Inici Actualitat El CP Taradell tanca la primera volta amb derrota contra el CH...

El CP Taradell tanca la primera volta amb derrota contra el CH Palafrugell (3-1)

0
COMPARTIR
FOTO: Manu Boutureira - RFEP

El CP Taradell visitava una de les pistes més difícils de l’OK Lliga i contra un rival, el Palafrugell, que tenia els mateixos punts a la classificació amb catorze. Un partit que servia per tancar la primera volta de la lliga.

Els locals van sortir molt millor en el partit i van dominar en solvència tot el primer temps. Els gols de Sergi Canet i Mikel Abeal posaven terra de per mig. A més, els locals van disposar d’un llançament de penal, que Xavier Aldrich no va poder transformar.

Al segon temps, en canvi, el partit va entrar en una dinàmica totalment oposada, amb un domini aclaparador del CP Taradell. Víctor Crespo, cinc minuts després de la represa marcava l’1 a 2, després de desviar un llançament de Daniel Rodríguez. Uns segons després, Franco Ceschin veia targeta blava, però Daniel Rodríguez no aconseguia batre la porteria del Palafrugell. Els taradellencs intentaven posar a prova des de la distància Marcel Luzón. I uns minuts més tard tornaven a tenir la possibilitat de marcar de falta directa, però Víctor Crespo no va poder anotar. En el tram final, el CP Taradell va pujar línies de pressió per intentar recuperar la bola en camp contrari. Això va generar que arribessin a les deu faltes. Malgrat això, Albert Dalmau va aturar el llançament que va efectuar Borja Ramón. Ja en els últims instants de part, Ferran Moreno va decidir posar cinc jugadors a pista per buscar superioritat numèrica, però en una pèrdua al cercle central va acabar amb el 3 a 1 final de Xavier Aldrich.

El CP Taradell segueix amb 14 punts i jugarà aquest diumenge, a les 4 de la tarda, a la pista del Lloret.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments