Inici Actualitat Conveni entre l’Ajuntament de Taradell i la UAB per potenciar el patrimoni...

Conveni entre l’Ajuntament de Taradell i la UAB per potenciar el patrimoni de la ruta de l’aigua

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han signat un conveni per potenciar i desenvolupar la Ruta de l’Aigua de Taradell. El conveni té per objecte emmarcar i coordinar l’actuació de l’Ajuntament de Taradell i la UAB en assessoraments científics i tècnics, transferència de coneixements i realitzacions en el camp de la investigació i el desenvolupament de la Ruta de l’Aigua.

L’acord busca que la Ruta de l’Aigua (que sortirà de la Font Gran i arribarà fins a Mont-rodon) sigui un referent en el reconeixement del patrimoni local a partir de criteris científics actuals. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Taradell vol impulsar durant el 2021 la creació de la Ruta de l’Aigua de Taradell com a atractiu cultural i turístic i conèixer millor l’entorn de la riera de Taradell i del riu Gurri.

Per la seva banda, la UAB realitzarà diferents estudis dels sistemes hidràulics, molins d’època medieval i altres elements patrimonials per potenciar l’oferta cultural i turística de Taradell. Aquests estudis es portaran a terme des del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’edat mitjana i el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la UAB, sota la direcció científica de la Dra. Helena Kirchner.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments