Inici Actualitat El CP Taradell perd per la mínima contra el CP Voltregà (1-2)

El CP Taradell perd per la mínima contra el CP Voltregà (1-2)

0
COMPARTIR

El CP Taradell jugava el segon derbi osonenc de la setmana, després de vèncer el passat dijous al CP Vic per 0 gols a 5. El CP Voltregà arribava com a sisè classificat, lluny de les places de promoció de descens que tant va vorejar la temporada passada.

La primera part només vam tenir un gol. Gerard Teixidó va fer el 0 a 1 a l’equador del primer temps, que feia justícia pel domini visitant que havia tingut fins aleshores. El CP Taradell va disposar d’alguna acció aïllada, però sense posar en excés perill la porteria defensada per Blai Roca.

A la segona meitat, els taradellencs van sortir millor i semblava que podia arribar l’empat en qualsevol moment. Però, de nou, van ser els de Sant Hipòlit que van tornar a batre la porteria d’Albert Dalmau, amb el 0 a 2 d’Eric Vargas. El CP Taradell va seguir buscant el gol i el va aconseguir gràcies a la desena falta del Voltregà. Daniel Rodríguez marcava de falta directa i ajustava distàncies en el marcador en els últims cinc minuts de partit (1-2). Els taradellencs es van bolcar a l’atac, fins i tot amb cinc jugadors a pista en els últims segons, però el Voltregà va ser capaç d’aguantar el resultat i emportar-se els tres punts.

En aquests moments, el CP Taradell segueix en la novena posició amb 14 punts. El pròxim partit serà a la pista del Palafrugell, el 19 de gener, a les 9 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments