Inici Actualitat Usuaris i professionals de la Residència Vilademany es vacunen contra la Covid-19

Usuaris i professionals de la Residència Vilademany es vacunen contra la Covid-19

0
COMPARTIR

La Residència Vilademany ha rebut aquest dissabte les primeres dosis de la vacuna contra la Covid-19, en el marc del pla de vacunació iniciat des del 27 de desembre a Catalunya. En total, han accedit a vacunar-se un total de 93 persones (56 usuaris i 37 professionals) de la Fundació Vilademany.

La vacunació era totalment voluntària tant per a professionals com residents i se’ls ha administrat la vacuna Pfizer-BioNTech. Les residències de gent gran són les primeres a rebre la vacuna contra el coronavirus.

Aquesta ha estat la primera dosi de la vacuna i cal esperar 21 dies per subministrar la segona dosi i llavors 10 dies més per tenir immunitat. Per tal de poder subministrar les vacunes, les residències han de ser considerades verdes, és a dir, que no tenen cap cas actiu de Covid. Aquest és el cas de la Residència Vilademany. Tot i això a Taradell l’índex de risc de contagi segueix sent molt alt amb 541 punts i en els últims set dies s’havien registrat 27 casos positius.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments